Komarniki za okna Magnetomesh

Komarniki za oknaGotovo ni nikogar, ki ga ne bi v poletnih nočeh spravljalo ob živce nočno brenčanje komarjev, še bolj neprijetni pa so njihovi piki – marsikdo je nanje alergičen, pa tudi sicer so boleči in srbeči. Kako si zagotoviti, da letos takšnih težav ne bo? Preprosto, s komarniki za okna Magnetomesh!

Različni načini zaščite pred komarji

Pred komarji in drugimi brenčečimi žuželkami se lahko zaščitimo na različne načine, na primer z uporabo kemičnih sredstev za telo ali prostor, vendar imajo ti skupno slabost – gre za kemikalije, ki niso najboljše za naše zdravje in lahko pri občutljivih ljudeh izzovejo tudi resne reakcije. Če ste tudi sami bolj naklonjeni naravni zaščiti, potem gotovo veste, da so najboljša zaščita notranjih prostorov pred invazijo krvosesov komarniki. Marsikdo se za njihovo montažo odloči že ob vgradnji oken v svoj dom, vendar to ni vedno mogoče – predvsem zato, ker so lahko tovrstni komarniki za okna velik finančni zalogaj. Vendar vam sedaj ni potrebno več globoko seči v žep, kajti na svoja okna, predvsem v spalnih prostorih, lahko priročne komarnike povsem enostavno namestite tudi sami.

ZANIMA ME CENA IZDELKA!

Lastnosti komarnikov Magnetomesh

Zakaj so komarniki za okna Magnetomesh tako praktični?

1. Posebna drobna mreža proti komarjem se izjemno enostavno namesti na katero koli okno, montaže pa se lahko lotite kar sami.

2. Ob naročilu prejmete vse, kar potrebujete za namestitev, mreža pa je primerna za okna do dimenzije 100 x 120 cm. Mrežo enostavno namestite na okenski okvir in neprespanih noči bo konec. Pri tem boste uporabili dvostranski lepilni trak, ki bo mrežo fiksiral in poskrbel, da se niti najmanjša žuželka ne izmuzne mimo.

Okenski komarnik MagnetomeshKomarnik za okna Magnetomesh

3. Komarniki za okna Magnetomesh imajo drobno belo mrežo, ki ne zastira pogleda in je skorajda neopazna, torej ne vplivajo na videz vašega doma.

4. Največja prednost komarnikov je v tem, da zadržujejo insekte, prepuščajo pa zrak. Tako boste lahko imeli okno spalnice ali drugih prostorov vso noč odprto in vanj bo prihajal svež zrak. Ne le, da boste lahko prostore zračili ob spanju, temveč tudi takrat, kadar boste imeli v njih vključeno luč – komarje bo ta privabila, a mimo goste mreže jim nebo uspelo ptiri v notranjost.

5. Komarniki za okna Magnetomesh so v primerjavi z drugimi komarniki izjemno ugodni. Zakaj bi plačevali več, ko pa vam je zaščita na voljo po ugodni ceni?

ZANIMA ME CENA IZDELKA!

Komu se priporoča uporaba komarnikov?

1. Komarniki za okna so odlična rešitev za vse, ki radi spijo pri odprtemu oknu ali skrbijo za zračenje prostorov tudi ob prižgani luči. Če se radi ob poletnih večerih s prijatelji zabavate v vašem domu in imate pri tem odprto okno, ne bo nobenih težav več.

Okenski komarnik

2. Komarniki so najboljša rešitev za starše – otroci so namreč pogosto občutljivi na pike komarjev in imajo nanje celo alergijske reakcije. S komarniki ne bo več nobenih bolečin in srbečice, nikoli več pa vam ne bo treba kupovati antihistaminikov v obliki sirupov in mazil, ki blažijo posledice pikov.

3. komarniki za okna so nujni za vse, ki ne prenesejo kemikalij za zaščito proti mrčesu. Dražeče kemikalije z močnim vonjem bodo postale preteklost – in prihranili boste, ker vam jih ne bo več potrebno kupovati.

ZANIMA ME CENA IZDELKA!

Avtor: bigdeal

Ne spreglejte

Male kamere SJCAM za velike dogodivščine

Vsi radi delimo svoje avanture in ekstremna doživetja s prijatelji in širnim svetom. Ker pametni …