Flis odeja z rokavi

Flis odejaTudi vas v hladnih zimskih dneh rado nekoliko zebe? Nič ni lepšega kot udobno ležati na zofi in  gledati televizijo, srkati čaj, brati knjigo ali revijo, da nam ni hladno, pa lahko poskrbi odeja iz flisa, ki nas mehko objame in greje. Prav tega si ob zimskih večerih zaželi marsikdo, a priznati je treba, da se opis pogosto sliši bolje od realnosti. V resnici je namreč tako, da se stiskanje pod toplo odejo ne sklada vedno s tem, da imamo roke izven nje ter v dlaneh držimo knjigo ali skodelico – ker je enostavno prehladno!

Da bi bila flis odeja bolj praktična in bi nam resnično omogočala, da smo po nogah in trupu pokriti, prav tako pa niso na hladnem roke, vam bo zagotovo prišla prav flis odeja z rokavi. Kljub temu, da gre za povsem preprosto iznajdbo, je ta revolucionarna, kar se tiče uporabnosti – med ležanjem na zofi so vaše roke proste, a na toplem, odeja pa vam nebo več drsela s telesa in padala na tla. Vaše roke bodo povsem proste, da v njih držite skodelico, knjigo, revijo, telefon, računalniško tablico, daljinski upravljalnik, skledo ali krožnik s prigrizki, tipkate na prenosni računalnik …

Odeja iz flisa z rokavi je torej več kot praktična, kadar želite početi kaj več kot zgolj dremati na toplem, prav tako pa se obnese, kadar je čas za družinska »crkljanja«. Takšna flis odeja bo poskrbela, da vam ne bo hladno, kljub temu pa boste lahko v naročju držali svojega vnučka ali božali vašo mačko.

Flis odeja z rokavi je velikih dimenzij (175 x 130 centimetrov), zaradi česar je odlična za vsak dom. Pomagala vam bo, da vas med gledanjem televizije ne bo zeblo v noge, hkrati pa boste imeli svobodne roke. Odeja iz flisa je izdelana iz kakovostnih materialov, na voljo pa je v množici različnih barv. Tako ima lahko vsakdo v družini svojo v drugi barvi in nikoli se ne boste prepirali, katera je od koga.

Odeja z rokaviFlis odeja z rokavi je idealna za vse, ki ne marajo hladu in so radi vedno na toplem ter zaviti v mehko, hkrati pa imajo radi proste roke – da lahko pijejo, jejo, tipkajo na računalniku, držijo knjigo ali revijo, se posvečajo kakšnim ročnim spretnostim kot so kvačkanje ali pletenje, rešujejo križanke ali sudoku, igrajo družabne igre … Flis odeja je iz kakovostnega materiala, ki ostane vedno mehak in topel, prav tako pa ga lahko brez težav perete – torej ima pred starimi, težkimi odejami iz volne, ki so »grizle« in se niso smele prati v stroju, kar precej prednosti. Odeja iz flisa prav zato, ker jo lahko peremo, ne predstavlja tveganja za nabiranje pršic in prahu.

Kaj pa, če se pri vas na zofi običajno stiskata dva? Potem vam je na voljo flis odeja z rokavi za dve osebi, ki je večjih dimenzij (180 x 180 cm) in ima rokave za dve osebi. Tako lahko v dvoje gledate večerni film in vam je pri tem veliko bolj toplo ter predvsem veliko bolj udobno kot v kinu – in če želite sproti pohrustati domačo pokovko ali spiti kozarec soka ali pivo, ni težav, saj so roke proste.

Odeja z rokavi iz flisaOdeja iz flisa je tako praktična in zanimiva, da jo lahko uporabimo tudi za darilo prijateljem in sorodnikom – flis odeja z rokavi jih bo najprej morda nekoliko začudila, a ko jo bodo nekajkrat preizkusili, bodo ugotovili, da ste jim pravzaprav podarili popolno darilo – nekaj mehkega, toplega in praktičnega, kar jih bo spremljalo skozi zimske dni.

Odeja je primerna tako za mlade kot starejše, z njo pa se ne bo nihče opremil zgolj sredi najhujše zime – flis odeja z rokavi je priročna tudi v predhodnem obdobju, ko bi radi še nekoliko posedeli zunaj na terasi, a ni več najbolj toplo, ali pa takrat, ko v stanovanju že nekoliko hladi,vendar so temperature še vedno dovolj visoke, da se ni pričela kurilna sezona.

Avtor: bigdeal

bigdeal
Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Kuhinja Nolte Nova Lack

Kuhinja Nolte – sodobna, praktična in ugodna

Za kuhinje Nolte so značilne učinkovitost, visoka kakovost in inovacije, ki poskrbijo, da je podjetje …