Otroški trikolesnik Twist

Trikolesnik Twist TrikeOtroci imajo velike zahteve, kar zadeva igrače. Na trgu je vse več izdelkov, kar jim omogoči tudi več izbire. Kljub vsemu pa je v današnjem času nekaj ostalo nespremenjeno – vsi otroci si vsaj enkrat zaželijo kolo oziroma trikolesnik. Zakaj trikolesnik?

To je gotovo najbolj preprosta in najbolj učinkovita igrača za otroka. S trikolesnikom se otrok precej lažje nauči manevriranja, poleg vsega je ves čas fizično aktiven. Trikolesniki so namenjeni predvsem otrokom od 2. do 7. leta, ko se učijo popolnega ravnotežja. Gotovo pa se pri tem vsak starš vpraša, kateri trikolesnik je najboljši za malčka. Odgovor je vsekakor preprost – trikolesnik vrhunskega podjetja Radio Flyer, ki na trgu že kar 95 let razveseljuje otroke po vsem svetu. In zakaj je trikolesnik podjetja Radio Flyer tako poseben?

Otroški trikolesnik Twist Trike vsebuje prav poseben patentiran sistem, ki se lahko pohvali s hitrim obračanjem. Poleg vsega je edinstven predvsem zato, ker ga lahko v le dveh sekundah pretvorite iz tricikla v »chopperja«. Le kaj si lahko vaš otrok želi še boljšega?

Kvalitetni trikolesniki za dolgo časa

Trikolesnik lahko otroci vozijo od 2. do 3. leta starosti. Kasneje, ko obvladajo manevrske sposobnosti, se preprosto spremeni v odličnega »chopperja«. Trikolesnik je narejen iz izjemno vzdržljive vlite plastike. Ima udoben nastavljiv sedež, ki se prilagaja glede na višino in težo otroka. Le na takšen način bo trikolesnik ostal udoben tudi po večletni uporabi.

Otrok na trikolesniku

Otroci so izjemno navdušeni nad trikolesniki, saj tako postanejo prvič malce bol samostojni in neodvisni od staršev. Prvič se lahko pohvalijo z lastnim kolesom, kar je vsakemu malčku še kako všeč. Vsak starš je gotovo najbolj vesel takrat, ko je zadovoljen tudi otrok. Trikolesnik mu bo dal to zadovoljstvo, poleg vsega pa bo obvaroval njegovo zdravje. Kako? Vse teste EN-17 o varnosti igrač je prestal trikolesnik Twist Radio Flyer, kar pomeni, da izdelek v celoti ustreza normativom EU.

Vaš otrok si bo s trikolesnikom ustvarjal spomine, ki jih bo doživljal do konca življenja. Trikolesnik bo z njim rasel, vse dokler ne bo malček stopil v dobo odraščanja.

Avtor: bigdeal

Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.