Kamera GoPro HERO 9 Black

Kamera GoPro Hero9 Black

Ste športna duša, imate radi avanture brez meja, neponovljive aktivnosti v naravi, ki so za vas vedno povsem nova zgodba? Potem si želite te zgodbe zagotovo tudi ovekovečiti. Pa ne le v svoji glavi, pač pa kot video posnetek, ki bo ob ogledu na plano vedno znova potegnil vse tiste neverjetne občutke.

Ampak, kako izbrati športno kamero, ki bo zmogla slediti vašemu tempu in vratolomnim akcijam? GoPro HERO 9 kamera bo zagotovo prava izbira. Gre za najnovejšo tehnologijo digitalnega snemanja z izjemnim senzorjem 23,6 MP, ki je pomanjšana v neverjetne dimenzije: D: 71,8 x V: 50,8 x Š: 33,6 (mm). Smo omenili 5K?

Enostavna uporaba kamere

Če kaj, potem so se pri izdelavi omenjene kamere zelo potrudili, da bi bila njena uporaba karseda enostavna. Tako sta zdaj na voljo dva zaslona, občutljiva na dotik. Še posebej zadnji je s svojo velikostjo zelo priročen. Pa ne gre le za snemanje kakovostnega videa, pač pa lahko s kamero GoPro HERO 9 zajamete tudi odlične fotografije.

GoPro Hero9 Black

Ker je jasno, da človek sredi akcije ne more upravljati še kamere, so proizvajalci seveda mislili tudi na to. Tako bo kamera s svojimi digitalnimi možgani in senzorji kar sama poskrbela za najbolj primerno procesiranje in tako najboljši posnetek.

GoPro HERO 9 z odlično baterijo

Le kako bi se lahko dobra športna kamera kosala z vsemi napori in zahtevami njenega lastnika, če ne bi zmogla slediti njegovim energijskim kapacitetam. Se spomnite kakšnega trenutka, ko ste navdušeni nad zadnjo pustolovščino želeli preveriti kakovost posnetka in ugotovili, da je nekje vmes izdihnila baterija?

Akcijska kamera GoPro Hero9 Black

S kamero GoPro HERO 9 se vam to ne bo več pripetilo. 1720 mAh baterija bo namreč poskrbela za kar 30 % daljše delovanje, kar bo še posebej dobrodošlo za vse, ki se ukvarjate z zimskimi športi. Nizke temperature namreč niso najboljše prijateljice baterij.

Vrhunski posnetki kot iz reklame

Verjetno si večkrat želite, da bi bili vaši posnetki podobni tistim iz televizijskih reklam. Ko je v teku največ akcije, divji skoki ali spusti, posnetek pa kristalno jasen, upočasnjen v pravem trenutku in že na prvi pogled tako zglajen, da se v mislih z lahkoto znajdete tam.

To vam bo omogočila funkcija HyperSmooth 3.0, ki bo poskrbela prav za ta del. Napredna tehnologija zna sedaj namreč kar sama izbrati najprimernejši trenutek za samodejni vklop GoPro stabilizacije posnetka. S funkcijo TimeWarp 3.0 pa boste dobili pohitrene posnetke na način, da bo celo dolgočasna vožnja s sedežnico videti kot pravo doživetje.

Izbira je torej jasna!

Avtor: bigdeal

bigdeal
Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Pet zanimivih in praktičnih lastnosti termovke

Termo steklenica ali termovka je namenjena temu, da ohranja temperaturo toplega ali hladnega napitka. Kvalitetnejše …