Flaška za vodo – naj bo voda vedno z vami

Flaška za vodo (550 ml)Uživanje dovolj velike količine vode je bistveno za zdravo življenje, česar se v sodobnem svetu precej dobro zavedamo. Če so nas kot otroke odrasli opominjali, naj se nikar tako ne nacejajmo, da ne smemo piti vode po lizanju sladoleda in podobno, so ti nesmiselni miti danes preživeti.

Zavedamo se, da je voda bistvena za normalen potek številnih telesnih funkcij, po njej pa poleg rednega pitja posegamo tudi načrtno – za rehidracijo po športu ali v poletni vročini, za lepšo kožo, z namenom razstrupljanja, zmanjševanja apetite in hujšanja …

Flaške za vodo so tako postale naše redne spremljevalke, ki hkrati skrbijo za dvoje: za osvežitev vedno in povsod ter za ohranjanje okolja. Flaške za vodo, namenjene večkratni uporabi, namreč skrbijo, da se proizvede in uporabi manj plastenk za enkratno uporabo, ki so okolju in zdravju škodljive, prav tako pa že njihova proizvodnja bistveno vpliva na zniževanje vodnih virov.

Flaške za vodo kot promocijsko darilo

Ker ima danes tako rekoč vsakdo svojo flaško za vodo, lahko to izkoristimo tudi v poslovne namene. Flaška za vodo je uporabno promocijsko darilo, ker gre za preprost vsakdanji predmet, na katerem je obilo prostora za logotip in slogan, prav tako pa so flaške za vodo nekaj, kar vedno nosimo s seboj. Flaške uporabljamo pri najrazličnejših aktivnostih in jih imamo tudi na svojih delovnih mizah, tako da lahko vedno promovirajo podjetje in zagotavljajo njegovo prisotnost z nevsiljivim opominjanjem.

Flaške za vodo

Tako kot flaške pa so uporabni tudi bidoni za vodo, ki se od običajnih flašk največkrat razlikujejo predvsem po nastavku za pitje. Ta je oblikovan tako, da lahko vodo brez težav pijemo tudi med samo športno aktivnostjo.

Kljub temu, da so flaške za vodo v prvi vrsti namenjene uživanju vode, se v njih pogosto znajdejo tudi najrazličnejši napitki, tako športni kot tudi kakšen čaj. Če se vam zdi, da je takšna flaška še bolj uporabna, velja razmisliti o tako imenovani termoski, ki pride prav tako v primeru, da želimo tekočino ohraniti primerno toplo, kot tudi primerno hladno.

Oblike in razlike

Tako flaške kot bidoni za vodo so danes na voljo v najrazličnejših oblikah in barvah, razlikujejo pa se tudi po materialih. Lahko gre za mehke plastenke ali flaške ter bidone s kovinskim »ohišjem«, ki je videti precej bolj elegantno. Med seboj so si flaške za vodo različne po ustnikih, ki so ravno tako različnih trdot in se zapirajo na različne načine, lahko pa se odločite tudi za flaške s slamico, s filtrom, z zmrzovalno cevko, notranjim prostorom za sadje, posodico za prah (napitek v prahu) in podobno. Ti dodatki lahko naredijo flaške še bolj uporabne.

Bidoni za vodo

Kaj pa je najbolj pomembno pri uporabi flaške za vodo? Predvsem dobra higiena. Kakovostne flaške omogočajo dobro pomivanje in marsikatera se lahko pomije tudi v pomivalnem stroju, ne da bi se material poškodoval. Ker so flaške za vodo namenjene dolgotrajni uporabi, je namreč treba poskrbeti, da v njih ne pride do neprijetnega vonja, do obarvanosti in do razvoja mikroorganizmov, ki bi lahko bili tudi škodljivi. Raje se torej odločite za nekoliko bolj kakovostne flaške, kjer s higieno ne bo težav, kot pa za cenene, ki bodo po nekaj mesecih že zrele za odpad.

Avtor: bigdeal

Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Masažni aparat Cehuioss MD za odpravo celulita

Celulit je večna tegoba, še bolj pa smo nanj pozorni v poletnih mesecih, ko nosimo …