Pogoji uporabe

Vsi izdelki, predstavljeni na spletni strani Bigdeal.si, so predmet prodaje tretjih spletnih trgovin. Spletna stran Bigdeal.si je le spletni portal, kjer so ponudb tretjih spletnih trgovin zbrane na enem mestu.

Spletni portal Bigdeal.si ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali težave, ki bi nastale zaradi nakupa oziroma uporabe katerega koli produkta, predstavljenega na portalu Bigdeal.si. Prav tako Bigdeal.si ne odgovarja za morebitne napačne informacije opisov produktov.

Slike, uporabljene na portalu Bigdeal.si, so last tretjih spletnih trgovin, ki portalu Bigdeal.si dajejo pravico do uporabe. Kakršna koli uporaba slik s strani obiskovalcev pa je prepovedana.

Spletni portal Bigdeal.si lahko vsebuje povezave do tretjih spletnih strani, kjer veljajo pogoji uporabe teh strani, zato za morebitne težave ali sporne vsebine na tretjih straneh portal Bigdeal.si ne prevzema nikakršne odgovornosti, saj nad njimi tudi nima nadzora ali možnosti upravljanja.

Spletni portal Bigdeal.si ni spletna trgovina, zato tudi ni mogoče izvesti naročila izdelka. Za naročila, reklamacije, vprašanja itd. se obrnite na spletno trgovino, ki izdelek, predstavljen na portalu Bigdeal.si, prodaja.