Stenske nalepke z motivi živali

Stenska nalepka LevDekorativne nalepke se zadnja leta precej množično uporabljajo za dekoracijo prostorov, tako bivalnih kot tudi poslovnih. Če se pri poslovnih marsikdo odloči, da bo poskrbel za stenske nalepke, ki bodo odražale naravo njegovega posla, in je izbira motivov tako včasih tudi zelo zanimiva (sicer bolj pri prodajalnah kot pri pisarniških prostorih), pa se doma bolj kot ne večina zanaša na klasiko.

Največkrat izbrani motivi so še vedno drevesa. Res je, da je drevo lahko čudovit motiv in da je prav, da se nam narava zdi estetska in jo želimo vnesti tudi v svoj dom, vendar imamo na voljo tudi mnoge bolj drzne zamisli. Na primer stenske nalepke z motivi živali.

Kam se podajo stenske nalepke z motivi živali?

Nekateri so mnenja, da so stenske nalepke z motivi živali primerne predvsem za otroške sobice. Res je, če razmišljate o metuljčkih, zajčkih, sovicah in podobnem. A če imate moderno stanovanje ter dovolj domišljije in nekaj poguma, lahko stenske nalepke z motivi živali odlično popestrijo tudi vašo dnevno sobo.

1. Imate v dnevni sobi bolj kot ne belo in črno? Potem spremenite eno od sten v podobnem stilu. Prebarvajte jo na črno ter preko nalepite belo ali srebrno stensko nalepko s podobo velike progaste zebre ali velikega progastega tigra. Učinek bo neverjeten.

  • Stenska nalepka Zebra

2. Imate raje naše gozdne živali? Nekateri prisegajo na stenske nalepke, ki upodabljajo volka. Nalepite ga v kot dnevne sobe in gotovo bo pritegnil marsikateri pogled.

3. Želite z izbiro nekoliko šokirati? Na steno dnevne sobe prilepite nalepko jelena, velike želve, morskega psa … Stenske nalepke z motivi živali, za katere se zdi, da so iztrgane iz nekega povsem drugega okolja, pogosto učinkujejo neverjetno zanimivo.

4. Neverjetna povečava – tako bi lahko rekli stenskim nalepkam, ki upodabljajo dvajset ali trideset centimetrov velike mravlje. Če jih namestite po celi steni, kot da gre za mravljišče, boste dosegli zelo zanimiv rezultat.

5. Imate sodobno opremljeno in pisano »žensko« stanovanje, v katerem je kar nekaj barv? Za vaše stene so idealne stilizirane mačke – fine, suhe in visoke, z dolgim repom.

Stenska nalepka Mačke

6. Seveda ne gre pozabiti tudi na vaše hobije in najljubše živali. Če ste ljubitelj buldogov, potem ni razloga, da ne bi med stenskimi nalepkami z motivi živali poiskali prav buldoga. Vas očarajo konji? Naj tečejo preko vaše stene … Stenske nalepke z motivi živali ponujajo neverjetno pestro izbiro, ali so primerne tudi za v dnevno sobo, ne le za v otroško, pa je odvisno predvsem od stila same grafike.

Avtor: bigdeal

bigdeal
Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Kuhinja Nolte Nova Lack

Kuhinja Nolte – sodobna, praktična in ugodna

Za kuhinje Nolte so značilne učinkovitost, visoka kakovost in inovacije, ki poskrbijo, da je podjetje …