Viseča mreža La Siesta Caribena

Le kdo izmed vas si v toplejšem obdobju leta ne bi želel tu in tam uleči v visečo mrežo? Ta oblika razvajanja je poznana že zelo dolgo in nekateri med vami jo prakticirate že več let ali celo desetletij. Zagotovo pa vam je povsem jasno, da je razvajanje in udobje v mreži v veliki meri odvisno tudi od materialov, iz katerih je narejena. Vam zaupamo enega izmed najboljših proizvajalcev visečih mrež na svetu? To je priznana La Siesta.

La Siesta Caribena - modra
Viseča mreža La Siesta Caribena v modri barvi.

La Siesta je mnogim kupcem pri nas in po svetu poznana po izjemno kakovostnih, funkcionalnih in estetsko dovršenih visečih mrežah. Obenem se blagovna znamka lahko pohvali z veliko ekološko ozaveščenostjo in prijaznim odnosom. Vsaka viseča mreža je narejena iz visoko kakovostnih materialov, slikovitih barv, izbirate pa lahko med številnimi dimenzijami.

Blagovna znamka La Siesta je svojo ponudbo dopolnila še z mikavnimi visečimi stoli, pritrditvenimi seti in stojali. Znamka je na trgu že vse od leta 1991 in je specializirana za razvoj, marketing in distribucijo visečih mrež. V nadaljevanju vam predstavljamo eno od najbolj priljubljenih mrež La Siesta, ki jo boste našli pod imenom Caribena.

La Siesta Caribena zagotavlja popolno udobje

Viseča mreža La Siesta Caribena je označena kot tradicionalna mreža za eno osebo. Izdelana je iz visoko kakovostnega bombaža z dolgimi vlakni, ki je mehak na dotik, zelo vzdržljiv, gladek in enostaven za čiščenje.

Mreža Caribena je sestavljena iz več vrvi, ki skupaj tvorijo vzdržljivo celoto in poskrbijo za to, da se teža osebe enakomerno porazdeli, zaradi česar se človek na njej počuti udobno. Caribena je široka 140 centimetrov in dolga 300 centimetrov. Dolžina prostora za ležanje znaša 270 cm, nosilnost viseče mreže pa je 120 kilogramov.

Koristne informacije za uporabo viseče mreže

Pri nameščanju viseče mreže La Siesta Caribena je pomembna njena višina. Ta je določena z enostavnim pravilom. Višina naj bo približno polovica dolžine med razdaljo točk za pripenjanje. Če je razdalja med drevesoma daljša, mora biti točka za pritrditev mreže višja.

Ko se boste namestili v mrežo, je najbolje, da ste s telesom pozicionirani diagonalno. Na ta način ne boste prepogibali blaga v njej, obenem pa boste pridobili dobro oporo hrbta, zato sila na hrbtenico ne bo velika. Takšna pozicija je najboljša tudi za enostavno guganje.

Pri nameščanju mreže morate poskrbeti še za to, da je dovolj visoko nad tlemi. Tako se v nobenem primeru ne bo dotikala tal in se ne bo mogla poškodovati. S tem boste zavarovali tudi sebe oziroma svojega otroka, saj bo možnost padca mnogo manjša.

La Siesta Caribena - vijolična
Viseča mreža La Siesta Caribena v vijolični barvi.

V zimskem času ali v času, ko viseče mreže ne boste potrebovali, je najbolje, da jo hranite znotraj svojega doma. Preden jo položite na primerno mesto, preverite, ali je povsem suha. Najbolje bo, da jo shranite kar v plastični vreči ali na podobnem mestu, kjer bo viseča mreža La Siesta Caribena varna pred zunanjimi vplivi.

Ko bo čas za pranje, jo operite v pralnem stroju – na 30 °C. Še preden mrežo položite v stroj, se prepričajte, da so vrvi med seboj spete, da kasneje ne boste imeli težav z razvozlavanjem. Mreže ne sušite s sušilnim strojem, ampak jo enostavno obesite in počakajte, da se posuši.

Če je tudi pri vas prišel čas razvajanja z visečo mrežo, posezite torej po viseči mreži La Siesta Caribena in upoštevajte vsa napisana navodila. Na ta način bo vaše razvajanje prav takšno, kot ga imate v mislih.

Avtor: bigdeal

Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Kamera GoPro Hero9 Black

Kamera GoPro HERO 9 Black

Ste športna duša, imate radi avanture brez meja, neponovljive aktivnosti v naravi, ki so za …