Zaščitna stekla za pametne telefone

Kaljena zaščitna stekla

Nakup novega pametnega telefona je za večino ljudi zelo lep dogodek. Čustva, ki se prebudijo v tistih trenutkih, nas spomnijo na otroštvo, ko smo odpirali božična darila ali se veselili darilnih vrečk za rojstni dan. Čeprav smo zdaj starejši in zrelejši, pa je občutek navadno še vedno enak.

Toda, pozor! Tudi občutek, ko so nam vzeli našo najljubšo igračo ali pa se je ta pokvarila, bo povsem enak, če se nam bo poškodoval naš pametni telefon. Naprava, ki kar precej olajša bančni račun, mora biti vsekakor čim bolje zavarovana, saj si tako velikih stroškov enostavno ne moremo privoščiti znova in znova.

Poskrbimo za varnost

Če danes že dobro poznamo vse nevarnosti, ki na naše naprave in tudi na nas prežijo prek spleta, pa se moramo še kako dobro zavedati tudi tistih bolj otipljivih. Zgodi se trenutek neprevidnosti ali kakšna situacija, za katero sploh nismo krivi, telefon zleti po tleh in oblije nas mrzel pot.

Zaščitna stekla za telefon

Ker po Murphyjevem zakonu telefon vedno pristane na zaslonu, je takrat edina rešitev zanj in za naš žep, da ima na sebi nameščeno zaščitno steklo za telefon. Prav to namreč nase prevzame največji del udarca, navadno sicer razpoka, a zaščiti tisto bistveno pod seboj.

Poceni zaščita za drago napako

Napaka ali nerodnost, ki bi nas tako olajšala za vsaj nekaj stotakov, če ne kar za nakup novega telefona, je lahko zelo draga. Še posebej zato, ker je zaščita tako poceni. Kvalitetno zaščitno steklo za telefon nas ne bo stalo več kot 10 do 20 €, sama namestitev pa je skrajno enostavna.

S priloženo krpico in čistilom očistimo zaslon telefona in natančno prilepimo zaščitno steklo, ki v nobenem pogledu ne bo motilo uporabe ali videza naše naprave. Poskrbeti moramo zgolj za to, da kupimo zaščitno steklo, ki je izdelano prav za našo napravo. Pokukajte na ilovemobi.si, kjer vas čaka bogata ponudba zaščitnih stekel za telefone različnih proizvajalcev in modelov.

Avtor: bigdeal

bigdeal
Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Pet zanimivih in praktičnih lastnosti termovke

Termo steklenica ali termovka je namenjena temu, da ohranja temperaturo toplega ali hladnega napitka. Kvalitetnejše …