Masažni aparat Cehuioss MD za odpravo celulita

Masažni aparat Cehuioss MDCelulit je večna tegoba, še bolj pa smo nanj pozorni v poletnih mesecih, ko nosimo lahkotnejša oblačila in so napake našega telesa toliko bolj opazne. Nagubane maščobne blazinice oziroma pomarančasta koža, ki so prisotne tako pri moških kot pri ženskah, pa lahko seveda precej dobro tudi odpravimo z najrazličnejšimi metodami.

Ena najbolj priljubljenih metod je odprava celulita s pomočjo masažnega aparata Cehuioss MD. Za kakšen masažni aparat gre? Cehuioss MD masažni aparat se pri spopadanju s celulitom poslužuje dveh preverjenih tehnik odpravljanja celulita, ki sta masaža ter uporaba vakuuma.

Da je celulit mogoče odstraniti oziroma vsaj vplivati na njegovo količino z masažo, je dobro znano. Masaža skrbi za prekrvavljenost podkožja in tako pomaga, da se iz njega lažje odstranijo tako toksini kot zastala voda, poleg tega pa spodbuja celice, da so bolj aktivne in vitalne. Tudi tiste, ki skrbijo za elastičnost podkožja in pri katerih zaradi tvorjenja vezi in njihovega zategovanja pride do videza grudic pod kožo. Žal pa je pri masaži težava:klasično masažo težko izvajamo samo na sebi, zlasti na s celulitom najbolj obloženih delih telesa, torej na bokih in zadnjici.

Uporaba vakuuma je zelo priljubljena v kozmetičnih salonih. Tudi vakum skrbi za boljšo prekrvavitev, hkrati pa pomaga raztegovati podkožne vezi in jih delati bolj elastične. Prav tako pomaga pri razbijanju velikih maščobnih celic, česar se je sicer še bolje lotiti s pomočjo ultrazvoka. In sedaj imate lahko svoj masažni aparat, ki deluje z vakuumom, kar doma – to je masažni aparat Cehuioss MD.

Masažni pripomočekSodoben pripomoček, katerega namen je masaža proti celulitu in njegova odprava s pomočjo vakuuma, pomaga učvrstiti kožo in podkožne vezi, med katerimi so maščobne celice. Tako lahko masaža proti celulitu z vakuumom odlično odpravlja videz pomarančne kože, saj dejansko hkrati tudi razbija maščobne celice. Elastičnost se povečuje s spodbujanjem celic k novi tvorbi kolagena.

Cehuioss MD je namenjen prav domači uporabi, kar pomeni, da ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli, z njim pa precej prihranite pri obisku kozmetičnih in masažnih salonov. Deluje brezžično, ko se baterija izprazni, pa ga priključite na polnilec.

Masažni aparat Cehuioss MD vam zagotavlja, da je masaža proti celulitu učinkovita, saj hkrati masira in uporablja vakuum. Moč delovanja si lahko izberete sami, kar vam daje popoln nadzor. Z njim lahko odpravljate celulit na vseh delih telesa, tako na zadnjici kot na bokih, pa tudi na stegnih, mečih, rokah, trebuhu …

Zakaj je Cehuioss MD tako učinkovit?

1. Nežno masira vaše telo in s tem aktivira celice, da pričnejo tvoriti več kolagena ter tako pomagajo k bolj prožnim podkožnim vezem ter elastičnosti.

2. Vakuumski sistem je neinvaziven, kar je velika prednost pred bolečimi terapijami ter uporabo sumljivih farmacevtskih sredstev.

Odprava celulita

3. Masaža in vakuum, ki nežno sesa kožo in jo pridviguje s podkožno maščobo vred, skrbita za izboljšanje prekrvavitve. To pomeni, da pride do celic v podkožju več kisika in več hranil, enostavneje pa se tudi izločajo odpadne snovi oziroma toksini.

4. Masažni aparat Cehuioss MD vam omogoča uporabo kjerkoli in kadarkoli, ne da bi obiskovali drage kozmetične salone ali masažne salone. Uporabljate ga lahko doma, popolnoma sami.

Bi želeli tudi vi zasijati s svojo novo postavo in poleti razkriti telo, na katerem ni celulita? Odprava celulita z aparatom Cehuioss MD, ki je zasnovan za domačo uporabo in s katerim boste lahko nežno zmasirali kateri koli problematični del svojega telesa, je odlična rešitev. In ko celulit izgine, ga seveda nikar ne zavrzite, saj se odlično obnese tudi za masažo kože in mišic po telesnih aktivnosti oziroma športni vadbi. Prekrvavitev kože in podkožja je namreč pomembna tudi za lepo gladko kožo, pod katero se skrivajo dobro oblikovane mišice – in ravno zato lahko Cehuioss MD uporabljate za vedno, ne glede na to, ali se želite znebiti celulita, ali poskrbeti za izboljšanje mišičnega tonusa.

Avtor: bigdeal

bigdeal
Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Aloe vera – gel za nego kože

Aloe vera je stepska oziroma puščavska rastlina, ki jo sicer uvrščamo med lilijevke, po sami …