Robotski sesalnik Rumbot

Robotski sesalnik RumbotRumbot je odličen robotski sesalnik, ki tla posesa temeljito in hitro. Brez težav doseže tudi težje dostopne dele ter s pomočjo metlic odstrani prah, ki se zadržuje v kotih stanovanja. Paket poleg robotskega sesalnika zajema še polnilno postajo, modul za navidezno steno in daljinski upravljalnik.

Ste si tudi vi kdaj zaželeli, da bi lahko najeli gospodinjsko pomočnico, ki bi pospravila in počistila vaš dom, medtem ko ste vi v službi? Marsikdo si takšne pomoči žal ne more privoščiti, kar pa še ne pomeni, da ni možno poskrbeti za čiščenje medtem, ko vas ni. Rešitev vam lahko omogoči robotski sesalnik – pametna naprava za čiščenje, ki ne potrebuje vaše pomoči, temveč delo opravi popolnoma sama.

Robotski sesalnik je še kakšno desetletje nazaj veljal za razkošje, saj so bili prvi modeli izjemno dragi in so bili na voljo za nekaj tisoč evrov. Od takrat pa smo naredili velik korak naprej in danes si lahko robotski sesalnik privošči tako rekoč vsakdo. Na voljo je veliko različnih modelov z različnimi funkcijami, konkurence pa je na tržišču tudi toliko, da lahko izberemo model, ki odgovarja tudi globini našega žepa. Ni torej potrebno kupiti znamke, ki se najbolj agresivno oglašuje in vam daje misliti, da je edina – pobrskajte po spletu in hitro boste našli tudi druge, ki ravno tako kakovostno opravijo svoje delo.

Med kakovostnimi sesalniki smo hitro našli robotski sesalnik Rumbot, ki je cenovno dosegljiv, ponaša pa se z vsemi lastnostmi, ki jih ponujajo dražji proizvajalci. Na sesalniku nastavite čas, ko naj prične z delom, torej lahko ta prične s čiščenjem v vaši odsotnosti, če mu pri tem zmanjka moči, pa se samostojno vrne na polnilno postajo in tako sam skrbi za svoje polnjenje. Trajanje baterije traja 8 ur, to pa zadošča za 1 uro sesanja – in v tem času je vaš dom zagotovo popolnoma čist.

Tisti, ki so se doslej s sesanjem spopadali »ročno«, se pogosto sprašujejo, kako lahko robotski sesalnik opravi s sesanjem, ne da bi pri tem zašel med ovire, se umaknil v nezaželen prostor, ali celo padel po stopnicah. Povsem enostavno: robotski sesalnik Rumbot ima vgrajene senzorje, s katerimi zaznava svoje omejitve. Ti mu pomagajo prepoznavati stene in tudi stopnice, zato se pred njimi pravočasno ustavi in obrne. Da ne zaide dlje, kot je bilo mišljeno, pa pomaga tako imenovana navidezna stena – z namestitvijo sesalniku omejimo prostor delovanja in tako poskrbimo, da svoje delo opravlja le na območju, na katerem želimo.

Kako učinkoviti so robotski sesalniki, se je seveda najbolje prepričati v praksi, a preden sesalnik preizkusite, vam lahko veliko pove že dejstvo, da ima robotski sesalnik Rumbot dve čistilni glavi z metlicama, ki sta vrtljivi v obsegu 360 stopinj, torej se mu nesnaga zagotovo ne more izmuzniti. Ujame se v posodo za prah s filtrom, ki jo je povsem enostavno izprazniti, njena kapaciteta pa je 0,6 litra.

Kaj pa čiščenje pod posteljo ali pod omarami? Višina Rumbota je 95 mm, kar pomeni, da brez težav počisti tudi težje dostopna mesta, za katera se je potrebno s klasičnim sesalnikom sklanjati in precej namučiti.

Robotski sesalnik lahko seveda uporabljate tudi takrat, kadar ste doma. Takrat je seveda najbolje, da sedete na kavč in dvignete noge ter si privoščite gledanje televizije ali branje, da bo vse skupaj še bolj enostavno, pa ima Rumbot tudi daljinski upravljalnik.

Avtor: bigdeal

bigdeal
Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Kuhinja Nolte Nova Lack

Kuhinja Nolte – sodobna, praktična in ugodna

Za kuhinje Nolte so značilne učinkovitost, visoka kakovost in inovacije, ki poskrbijo, da je podjetje …