Svetilka proti komarjem Inkil T1500

Svetilka proti komarjemEna izmed največjih poletnih nadlog so gotovo žuželke, ki so nadležne tako podnevi kot ponoči. Podnevi se ubadamo z muhami in osami, ki prežijo na našo hrano in lahko s svojimi piki povzročijo tudi hude alergijske reakcije, ponoči pa nam ne dajo miru nadležni komarji. Kako se jih znebiti, ne da bi morali pri tem uporabljati škodljiva kemična sredstva, ki so nevarna za okolje in predstavljajo tveganje za naše zdravje?

Zakaj luč proti komarjem?

Marsikdo za svojo osebno zaščito uporablja pršilo proti komarjem, ki je praktično za izlete v naravo, sicer pa moramo priznati, da je precej neprijetno, če moramo na svoje telo nanesti kemikalije, ki dražijo dihala, zaidejo v sluznico in povzročajo občutljivost kože. Druga možnost je odganjanje komarjev s kemikalijami v svečah in v električnih napravah – a tudi tu ne gre brez neprijetne kemije.

Rešitev je svetilka proti komarjem, ki dejansko ni novost – že dolgo se uporablja v raznih restavracijah, trgovinah z živili in podobno, za domačo uporabo pa doslej ni bila na voljo. Gre za luč proti komarjem, ki jo lahko uporabljamo tako v notranjih prostorih kot zunaj, ki seva modro svetlobo, porabi pa izjemno malo energije. To je zaščita, ki ni nevarna oziroma na nas nima neprijetnega vpliva. Svetilka proti komarjem Inkil T1500 je prav to – svetilka proti komarjem namenjena domači uporabi, ki deluje brez kemičnih sredstev in učinkovito odžene tako komarje kot muhe in drug mrčes.

Prednosti svetilke Inkil T1500

Luč proti komarjem1. Namesto kemikalij se luč proti komarjem Inkil T1500 poslužuje povsem preprostega »trika« za odganjanje mrčesa – UVA žarkov! Modra svetloba svetilke privlači mrčes in ga ubije, ne da bi imeli vi pri tem kakršno koli delo.

2. Svetilka Inkil T1500 ne vsebuje kemikalij in ne sprošča dima, zato jo lahko uporabljamo povsod, tudi v manjših prostorih.

3. Luč proti komarjem je izjemno učinkovita, saj je njen radij delovanja izjemno širok – njen »domet« je kar 30 kvadratnih metrov.

4. Svetilka je popolnoma varna, saj se umrli insekti zbirajo v posodi pod njo, da ne bi prišlo do opeklin na sijalki, pa skrbi rešetka. Tudi takrat, kadar so blizu otroci, vas torej nima kaj skrbeti.

5. Svetilka Inkil T1500 ima velikost manjše lanterne oziroma premer 10 cm in višino 27 centimetrov, torej je tako rekoč neopazna in ne kvari videza prostora.

6. Uporaba luči za komarje je izjemno učinkovita, kar dokazuje tudi uporaba podobnih izdelkov v mesnicah, pekarnah in trgovinah z živili. Da je vaš nakup popolnoma zanesljiv, vam pri njem omogočajo tudi možnost vračila izdelka – a verjemite, da ta ne bo potreben, saj boste nad učinkovitostjo navdušeni!

Zakaj je Inkil T1500 najboljša luč proti komarjem?

Svetilka Inkil T15001. Svetilka proti komarjem Inkil T1500 učinkovito privabi komarje na področju 30 kvadratnih metrov. Komarje uniči, nato pa se tu ujamejo v posodo pod njo, torej ne ležijo povsod, tako kot pri uporabi insekticidov.

2. Svetilka je odlična rešitev za vse, ki ne smejo ali ne želijo uporabljati kemikalij. Ne draži dihal, ne vpliva na kožo in sluznice, ne povzroča alergijskih reakcij.

3. Svetilka proti komarjem je trajna rešitev – ni vam potrebno menjavati vložkov s kemikalijami in podobno. Kupite jo enkrat in za vselej, torej z njo dolgoročno precej prihranite!

4. Inkil T1500 ni moteča za okolico, saj je izjemno majhna. Oddaja blago modro svetlobo in zahteva minimalno porabo električne energije.

5. Svetilko lahko brez težav prestavljate in jo uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na terasi ali balkonu, brez težav pa jo vzamete tudi s seboj na dopust.

6. Svetilka je izdelana v skladu z vsemi standardi in je varna za uporabo. Ne proizvaja dima, nimavonja, sijalka pa je zaščitena z rešetkami, ki preprečujejo, da bi prišlo do opeklin.

Avtor: bigdeal

Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Kamera GoPro Hero9 Black

Kamera GoPro HERO 9 Black

Ste športna duša, imate radi avanture brez meja, neponovljive aktivnosti v naravi, ki so za …