Mreža proti komarjem Magnetomesh

Mreža proti komarjem MagnetomeshPoleti si zlasti ob prijetnih, toplih večerih, večkrat zaželimo odpreti vrata na teraso ali balkon, da bi v svoj dom spustili prijeten večerni zrak ali rahel piš vetra. A v kolikor na vratih nimate komarnikov, zna biti to tudi precej neprijetno – v vaš dom hitro pridejo brenčeči vsiljivci. Komarji, vešče in najrazličnejše žuželke radi zaidejo v zaprte prostore in nam ponoči kratijo spanec, zato velja poskrbeti, da jim je vstop preprečen. In sedaj vam za to ni potrebno več kupovati dragih komarnikov, temveč vam lahko pomaga mreža proti komarjem, ki je cenovno precej ugodnejša, namestite pa jo lahko na vrata po svoji izbiri – in jo po potrebi tudi vedno prestavite!

Mreža proti komarjem je učinkovita predvsem zato, ker je gosto tkana, poleg tega pa je obtežena, zaradi česar preprečuje vstop žuželkam tudi ob straneh vrat in ob tleh. Najbolje pri njej je, da je sestavljena iz dveh delov, torej ni težav z odpiranjem in zapiranjem, tako kot pri komarnikih – če želite iz notranjosti na teraso, v rokah pa imate pladenj z osvežilnimi napitki in prigrizki, tako ne bo nobenih težav. Poleg tega se mreža za komarje po vašem prehodu za vami tudi kar sama ponovno zapre, za kar skrbijo močni magneti – ti zagotovijo trden stik in med obema polovicama popolnoma zaprejo prehod.

Zakaj je mreža proti komarjem najboljša rešitev za vse, ki poleti ne želite imeti zavoljo žuželk popolnoma zaprtega doma? Ne le, da se vaše stanovanje prijetno zrači in lahko enostavno prehajate iz zunanjih prostorov v notranje ter nazaj, temveč se boste z njo enkrat za vselej znebili pikov komarjev. Če je v vaši družini kdo na pike zelo občutljiv oziroma ima nanje celo hudo alergijsko reakcijo, potem se boste gotovo strinjali, da je mreža proti komarjem tako rekoč nujna. Če pomislimo na dejstvo, da komarji tudi pri nas prenašajo vse več bolezni, pa je odločitev še toliko lažja.

Mreža proti komarjem ne bo motila psaMreža proti komarjem omogoča enostaven prehodMreža proti komarjem z magneti

Mreža proti komarjem vsekakor ni smiselna zgolj za uporabo doma, temveč tudi na počitnicah. Lahko jo zvijete oziroma zložite in namestite na vrata počitniškega apartmaja, prav tako pa je praktična tudi za uporabo v počitniških prikolicah. Vsi vemo, da se ob vodi, torej ob jezerih, rekah in tudi morju, komarji zadržujejo še raje, in iskanje komarjev pred spanjem je za marsikaterega počitnikarja stalnica. Še zlasti za tiste, ki se odpravljajo na dopust z majhnimi otroci, ki se ob brenčanju komarjev pogosto ponoči ne zbudijo, zjutraj pa so nejevoljni zaradi pikov, ki povzročajo otekline in neprijetno srbečico.

Imate štirinožne hišne ljubljenčke? Potem je mreža proti komarjem zagotovo boljša od komarnikov tudi zaradi njih. Tako, kot lahko povsem enostavno skoznjo prehajate vi, bodo imeli vstop in izstop zagotovljen tudi psi in mačke – in tudi za njimi vam ne bo treba skrbeti za zapiranje, saj bodo za nepropusten stik tudi v tem primeru poskrbeli magneti.

Zagotovite si prijetno večerno uživanje na terasi, ne da bi morali skrbeti za zapiranje vrat ali komarnikov, in ne da bi morale biti v vašem domu ugasnjene vse luči. Mreža proti komarjem bo poskrbela, da žuželke ne bodo prišle v vaš dom, pa tudi različnih razpršil ali električnih pripomočkov za odganjanje komarjev iz vašega doma vam ne bo potrebno nikoli več uporabljati.

Avtor: bigdeal

Na spletnem portalu Bigdeal.si boste našli podrobne opise zanimivih izdelkov, za katere menimo, da si zaslužijo prav posebno pozornost. Želite, da ocenimo tudi vaš izdelek in ga predstavimo na našem portalu? Pošljite nam email ali nam pišite prek kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo in vam čim hitreje odpisali. Do takrat pa uživajte v spoznavanju izdelkov, ki bi morda prišli prav tudi vam.

Ne spreglejte

Kamera GoPro Hero9 Black

Kamera GoPro HERO 9 Black

Ste športna duša, imate radi avanture brez meja, neponovljive aktivnosti v naravi, ki so za …